Сб, 18-Май-2024, 15:31
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2007 » Октябрь » 4 » Американські продюсери порекомендували Вороновій скинути 3-5 кг
Американські продюсери порекомендували Вороновій скинути 3-5 кг
20:58
Вже майже місяць переможниця проекту «Шанс-8» Інна Воронова знаходиться в Голлівуді, де проходить навчання у відомій поп-академії і відточує свою майстерність, відвідуючи майстер-класи американських гуру шоу-біза. Щодня проходять уроки з хореографом і заняття по вокалу.

Девід Джанк, 12 років очолюючий східноєвропейський філіал Universal, познайомив Інну з відомим в світі шоу-бізнесу музикантом і аранжувальником Денісом Інголдсбі, який зараз активно пише музику для Крейга Девіда, «Пусикетдолз», Даяни Рос і навіть Діми Білана.

Стиль, в якому Інні рекомендують працювати американські продюсери, називається «Урбан-попом» (у ньому працює, наприклад, Бійонс, також одна з «клієнток» Інголдсбі).

До речі, американські продюсери порекомендували Інні скинути 3-5 кг. Жорсткий графік, на жаль, не дозволяє вибирати різноманітну і корисну їжу, адже американська їжа – це напівфабрикати і гамбургери. Перепробувавши індійську, німецьку, італійську і ін. кухні, для користі своїй фігурі Інна все-таки вибрала для себе персики і мінеральну воду.

Інна живе в Лос-анжелісі на голлівудських пагорбах в апартаментах для голлівудських акторів в районі під назвою Оквуд, в більш ніж комфортних умовах. Інна практично не включає телевізор через елементарний брак вільного часу. Крім тренажерного залу і шикарного басейну, її оточує жива природа Каліфорнії - за її вікном бігаю зайці, бєлки та птахи. Інна, що немов потрапила в казку про Білосніжку, насолоджується кожним днем свого перебування в місті мрії - Голлівуді!

У перші дні свого перебування Інна встигла відвідати багато визначних пам'яток, серед яких відома кіностудія Universal і культове місце Санта-Моніки Венус-біч – богемний квартал, де репери і вуличні танцюристи на роликах є сусідами з розкішними нарядами і діамантами, а дорогі італійські ресторани – з демократичними американськими пивними.

Здійснюючи вертолітну екскурсію над «срібним штатом» Невада, Інна ознайомилася з греблею Гувера – легендою світової архітектури, яка забезпечує електроенергією 3 штати Америки. Бетону, використаного при будівництві цієї греблі стільки, що вистачило б побудувати всі дороги України! Також Інна побувала на екскурсії в Гранд-каньоні, унікальна краса і грандіозний масштаб якого вражають уява.

Побувала Інна і в Лас Вегасі – світовій столиці розваг і грального бізнесу. Велике враження на неї справили чудове шоу «Ка» канадського цирку «Солейль» і танцюючі фонтани, знайомі кіноманам по фільму «11 друзів Оушена».

На вечірці в найпрестижнішому нічному клубі Лос-анжелеса – улюбленому місці Леонардо Ді Капріо - Воронова викликала справжній фурор! (хотілося б відзначити, що молодь молодше за 21 рік в США в такі клуби не пускають.) Але, за повідомленням кореспондентів, ні про які романтичні
відносини Інни в Голлівуді не може бути і мови.

Нагадаємо, що свою кар'єру Інна почала в 15 років, граючи на саксофоні в престижних клубах Східної України.

Продюсер Інни Воронової намагається скоротити перебування Інни в Голлівуді з 3 до 2 місяців через вигідні контракти в Україні. Можливо навіть участь Інни в музичних кінопроектах. Через це навіть виник конфлікт між українськими і американськими продюсерами, які також починають будувати свої плани на молоду красиву Інну Воронову.

прес-служба співачки
Просмотров: 1691 | Добавил: Zet | Рейтинг: 4.0/1 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта

Форма входа

Календарь новостей
«  Октябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Поиск

Друзья сайта
0

Статистика

 
Фан-клуб Инна Воронова © 2024
Конструктор сайтов - uCoz